English
Русский
Română
English
Русский

Estate Club House II

str. Măcieșilor 11
Blocuri
1
Apartamente
16
Parcări subterane
8
Parcări terestre
8
Constructie finalizata100%
Mai sunt disponibile 1 apartamente

Estate Club House II

str. Măcieșilor 11
Blocuri
1
Apartamente
16
Parcări subterane
8
Parcări terestre
8
Estate Club House este proiectul destinat doar pentru 16 beneficiari care aleg să locuiască în cea mai înaltă zonă a orașului, în sectorul Telecentru. Construcția Estate Club House II a avut la bază principiul durabilității, astfel toate materialele și întregul concept are proprietăți de rezistență la condiții meteorologice extreme și la uzura generală.
Estate Club House II
Număr limitat de vecini, confort maxim

16 Locuințe pentru 16 familii selecte

Estate Club House II se remarcă prin tehnologii moderne și materiale durabile. Cu zidărie din cărămidă roșie și izolare fonică îmbunătățită, asigură confortul optim în interior. Ferestrele VEKA cu 6 camere și geamuri Low-E aduc eficiență energetică. Proiectul este 100% asigurat cu parcări subterane și supraterane și este amplasat într-o zonă liniștită.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex 100% finalizat și dat în exploatare

Estate Club House este un exemplu strălucit al eficienței și profesionalismului Estate Invest Company în domeniul construcțiilor. Proiectul a fost demarat în luna aprilie a anului 2020 și a fost finalizat rapid, în luna iulie a anul 2021. Această clădire este dovada angajamentului față de calitate și rapiditate.