English
Русский
Română
English
Русский

Estate Art Residence

str. Vorniceni
Blocuri
2
Apartamente
142
Parcări subterane
36
Parcări terestre
50
Constructie finalizata100%
Mai sunt disponibile 0 apartamente

Estate Art Residence

str. Vorniceni
Blocuri
2
Apartamente
142
Parcări subterane
36
Parcări terestre
50
Estate Art Residence - 3 blocuri locative care deschid priveliști spre Parcul “Valea Trandafirilor”, zona recent renovată și modernizată. Iar partea opusă a clădirii privește spre Palatul Feroviarilor, un centru cultural cu o grădină interioară superbă. Complex modern cu 136 de apartamente și planimetrii raționale cu 1,2,3 odăi.
Estate Art Residence
Parcul “Valea Trandafirilor” ca pe palme

Atunci când arta se împletește cu natura și confortul

Estate Art Residence este situat la periferia sectoarelor Botanica și Centru, în apropierea Gării Feroviare din Chișinău, într-o zonă verde și liniștită, cu acces imediat spre Parcului "Valea Trandafirilor". Complexul este format din 3 blocuri cu 8 etaje fiecare, cu 8 apartamente pe nivel, totalizând 136 de locuințe.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex 100% finalizat și dat în exploatare

Estate Art Residence este un exemplu strălucit al eficienței și profesionalismului Estate Invest Company în domeniul construcțiilor. Proiectul a fost demarat în luna noiembrie a anului 2018 și a fost finalizat rapid, în luna iunie a anul 2021. Acest complex impunător este dovada angajamentului față de calitate și rapiditate.