English
Русский
Română
English
Русский

Politica de Confidențialitate

La Estate Invest Company, ne luăm foarte în serios angajamentul de a proteja confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile dumneavoastră în legătură cu utilizarea serviciilor noastre.

Informațiile Colectate

Colectăm informații personale furnizate de dumneavoastră atunci când utilizați site-ul nostru web, aplicația mobilă sau alte canale de comunicare. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la nume, adresă de e-mail, adresă poștală, număr de telefon și alte detalii de contact.

Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile personale colectate pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a vă contacta în legătură cu solicitările dvs., pentru a procesa plățile, pentru a vă trimite actualizări și oferte relevante și pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în general.

Protecția Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dumneavoastră împotriva pierderii, furtului și utilizării neautorizate.

Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau transfera informațiile dumneavoastră personale către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau atunci când este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dumneavoastră.

Accesul și Actualizarea Informațiilor

Dacă doriți să accesați sau să actualizați informațiile personale pe care le-am colectat despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Ne străduim să păstrăm informațiile dumneavoastră personale corecte și actualizate.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicare. Vă încurajăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Prin utilizarea serviciilor noastre, confirmați că ați citit și înțeles această politică de confidențialitate și sunteți de acord cu practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor. Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră.