English
Русский
Română
English
Русский
Despre noi
Estate Invest Company a fost fondată în anul 2015 cu un scop clar: de a deveni un lider în domeniul dezvoltării imobiliare din Republica Moldova. Ne-am angajat să oferim o abordare inovatoare și de înaltă calitate în construcția de locuințe și spații comerciale, cu accentul pus pe arhitectură originală dar și confortul și satisfacția clienților. Primele proiecte inaugurate, precum Park House și Estate Tower, au reprezentat repere în industrie datorită calității superioare a construcțiilor și atenției la detalii. Aceste proiecte ne-au ajutat să ne consolidăm reputația ca un dezvoltator imobiliar de încredere și respectat în societate.

Suntem cei mai buni deoarece oferim

Garantăm calitate superioară

Prioritizăm calitatea în construcții și atenția la detalii pentru a spori confortul fiecărui locatar care alege Estate Invest Company.

Construcții cu caracter

Ne angajăm să îmbunătățim calitatea vieții comunității prin proiecte valoroase. Ne concentrăm pe identificarea și dezvoltarea de proiecte în cele mai bune și promițătoare locații.

Inovație și excelență

Integrăm cele mai recente tehnologii și inovații în toate proiectele noastre. Energoeficiența, durabilitatea și integrarea sistemelor smart reprezintă doar câteva puncte esențiale în dezvoltarea fiecărui obiect.

Angajament față de clienți

Fiecare proiect este realizat cu dedicare și atenție la nevoile clienților, fie aceștia cumpărători finali, familii tinere sau investitori.

O echipă mare ce construiește visuri mărețe

Cu o echipă de peste 200 de angajați talentați și dedicați, compania operează proiecte complexe și de rezonanță națională. Echipa de management, condusă de profesioniști experimentați în industria imobiliară, menține calitatea și viziunea dezvoltatorului imobiliar și are grijă ca toate proiectele să fie livrate cu succes. Profesioniștii de pe șantiere sunt responsabili de implementarea planurilor de construcție, de gestionarea resurselor și de asigurarea calității lucrărilor. Prin muncă asiduă și competență tehnică, aceștia transformă viziunile în realitate. Iar echipa de vânzări prin intermediul abilităților lor de comunicare și cunoștințelor extinse, creează și mențin relații solide cu clienții și partenerii, contribuind la succesul și creșterea afacerii.

team
Parerile clienților contează

Experiența clienților noștri

  • Experiența mea cu Estate Invest a fost excepțională! Proiectul Estate Tower este o realizare minunată în domeniul imobiliar. A fost prima mea investiție, iar de curând am mai achiziționat 2 apartamente la Olimp Towers

    Ion Rusu

    Investitor Estate Tower

  • Calitatea construcțiilor lor este remarcabilă. Complex situat chiar lângă Parcul Valea Trandafirilor - cea mai bună decizie din viața noastră.

    Ana Prodan

    Locuitoare a complexului Vorniceni