English
Русский
Română
English
Русский

Estate Bucovina

str. Bucovinei
Blocuri
3
Apartamente
337
Constructie in desfasurare6.06%

Estate Bucovina

str. Bucovinei
Blocuri
3
Apartamente
337
Estate Bucovina este complexul rezidențial care se construiește în zona care înregistrează o evoluție sporită la moment. În apropiere de Chișinău Arena și de cel mai mare mall din capitală Port Mall, cele 3 blocuri deschid și vederi impresionante la zona verde din regiune. Complexul dispune de 337 de apartamente cu planimetrii raționale și 254 de parcări subterane.
Estate Bucovina
Estate Bucovina - accelerator al dezvoltării

Bloc modern în cea mai solicitată zonă a capitalei

Fiecare apartament din complexul rezidențial Estate Bucovina este gândit să ofere o experiență de locuit premium, cu încălzire autonomă și izolare termică eficientă. Pentru cei care aspiră la ceva mai mult, există și apartamente de tip penthouse, cu vederi panoramice atât din locuință, cât și de pe terasele de tip deschis. Construcția este asigurată cu parcări subterane, supraterane, spații comerciale la parter și teren de joacă pentru micii locuitori.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex în construcție

Estate Bucovina este un proiect în desfășurare și poate fi vizitat oricând de către potențialii locatari, care își doresc să locuiască într-o zonă în continuă dezvoltare. Proiectul a fost demarat în luna aprilie a anului 2023 și urmează să fie dat în exploatare în luna decembrie a anului 2026.