English
Русский
Română
English
Русский

Estate Club House

str. Bălți 2/1
Blocuri
1
Apartamente
28
Parcări subterane
6
Parcări terestre
10
Constructie finalizata100%
Mai sunt disponibile 0 apartamente

Estate Club House

str. Bălți 2/1
Blocuri
1
Apartamente
28
Parcări subterane
6
Parcări terestre
10
Estate Club House se distinge categoric de celelalte construcții din zona centrală a orașului prin stilul său modern cu accente clasice și pentru exclusivitatea sa. Doar 28 de locuințe, număr limitat de vecini și o amplasare ideală, oferă acces facil în orice sector al capitalei.
Estate Club House
Complex pentru număr limitat de vecini

Confort, spațiu, liniște, exact în epicentrul capitalei

Situat pe strada Bălți din centrul Chișinău, Estate Club House impresionează prin luxul și confortul pe care îl oferă. Construit din carcasă monolită din beton armat și finisaje de cea mai înaltă calitate, acest complex oferă 28 de apartamente și facilități precum parcare subterană și ascensor modern, redefinind standardele de eleganță și accesibilitate în inima orașului.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex 100% finalizat și dat în exploatare

Estate Club House este un exemplu strălucit al eficienței și profesionalismului Estate Invest Company în domeniul construcțiilor. Proiectul a fost demarat în luna aprilie a anului 2019 și a fost finalizat rapid, în luna iulie a anul 2020. Această clădire este dovada angajamentului față de calitate și rapiditate.