English
Русский
Română
English
Русский

Estate Palace

str. Petru Movilă 23/4
Blocuri
1
Apartamente
70
Parcări subterane
19
Parcări terestre
15
Constructie finalizata100%
Mai sunt disponibile 0 apartamente

Estate Palace

str. Petru Movilă 23/4
Blocuri
1
Apartamente
70
Parcări subterane
19
Parcări terestre
15
Elementele clasice și moderne se contopesc armonios în centrul istoric al Chișinăului, conferind Estate Palace unicitate și eleganță. Designul și arhitectura complexului îmbină exclusivismul și stilul elegant, respectând exigențele segmentului imobiliar de lux. Fațada de piatră și granitul exterior, împreună cu marmură interioară, adaugă rafinament, iar materialele ecologice și rețelele inginerești moderne asigură durabilitatea și eficiență. Iar locația este acel element definitoriu care face ca Estate Palace să posede titlu de complex premium exemplu.
Estate Palace
Zonă de elită cu acces la bl. Ștefan cel Mare și Sfânt

Vedere din Palat direct spre Bulevard

Estate Palace reprezintă un bloc de clasă Premium, situat pe strada Petru Movilă 23/4, în apropierea mai multor instituții de stat și ambasade, fiind ideal atât pentru investiții, cât și pentru un trai confortabil. Proiectul include parcare subterană, 2 etaje de spații comerciale și 6 etaje de spații locative, fiecare cu 5 apartamente, având suprafețe cuprinse între 39 și 81 mp, cu ultimul nivel compartimentat în mansarde.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex 100% finalizat și dat în exploatare

Estate Palace este un exemplu strălucit al eficienței și profesionalismului Estate Invest Company în domeniul construcțiilor. Proiectul a fost demarat în luna iulie a anului 2020 și a fost finalizat rapid, în luna mai a anul 2023. Acest complex impunător este dovada angajamentului față de calitate și rapiditate.