English
Русский
Română
English
Русский

Estate Tower

str. Ismail 31
Blocuri
1
Apartamente
270
Parcări subterane
26
Parcări terestre
20
Constructie finalizata100%
Mai sunt disponibile 0 apartamente

Estate Tower

str. Ismail 31
Blocuri
1
Apartamente
270
Parcări subterane
26
Parcări terestre
20
Complex situat exact în inima capitalei, localizat strategic în cea mai dinamică zonă urbană, la intersecția bl. Ștefan Cel Mare și str. Ismail. Estate Tower este proiectul care reflectă exact spiritul unui oraș dezvoltat, arhitectură modernă, spații comerciale la parter și penthouse-uri cu terase cu vederi superbe la ultimul etaj.
Estate Tower
Localizare strategică

Geamurile panoramice deschid una din cele mai frumoase vederi ale Chișinăului

Amplasarea complexului permite ca Estate Towers să rămâna constant un proiect atractiv atât pentru investitori, cât și pentru cei care își doresc o locuință care să satisfacă toate cerințele unei vieți în continuă mișcare.Proiectul este format din două blocuri cu 10 nivele fiecare, folosind tehnologii avansate și materiale durabile și ecologice. Cu carcasă monolit din beton armat, fațada ventilată și geamuri Low-E care asigură eficiență energetică (mai puțină pierdere de căldură la încălzire iarna și diminuează razele UV în sezonul cald). Trei ascensoare europene, holuri cu granit, iluminare eficientă și ventilare în blocuri. Apartamentele au cazane performanțe. Curtea amplasată la etaj dispune de locuri de relaxare și teren de joacă. Parcare la demisol și în aer liber.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex 100% finalizat și dat în exploatare

Estate Tower este un exemplu strălucit al eficienței și profesionalismului Estate Invest Company în domeniul construcțiilor. Proiectul a fost demarat în data de 20 februarie 2018 și a fost finalizat rapid, în data de 25 noiembrie 2019. Această impunătoare clădire este dovada angajamentului față de calitate și rapiditate.