English
Русский
Română
English
Русский

Estate Parkhouse

bd. Moscova 9/5
Blocuri
3
Apartamente
348
Parcări subterane
112
Parcări terestre
50
Constructie finalizata100%
Mai sunt disponibile 0 apartamente

Estate Parkhouse

bd. Moscova 9/5
Blocuri
3
Apartamente
348
Parcări subterane
112
Parcări terestre
50
Construit la cheie pentru beneficiarul final, complexul Park House este cartea de vizită a sectorului Râșcani al capitalei. Cu geamurile care țintesc Parcul Afgan de pe artera principala, bl. Moscovei, proiectul reprezintă o carte de vizită a dezvoltatorului Estate Invest Company. Zona cu infrastructură dezvoltată permite locatarilor șă aibă în nemijlocita apropiere restaurante, cafenele, supermarket-uri și instituții bancare.
Estate Parkhouse
Park House - exemplu arhitectural

348 de familii care au descoperit un nou concept al confortului

Ansamblul rezidențial Park House este compus din trei blocuri cu cinci scări fiecare, având câte 14 etaje locative și două niveluri de parcare subterană. Locuințele variază în dimensiune de la 47 mp la 120 mp, oferind vederi pitorești asupra orașului, mai ales de la terasele penthouse-urilor. Cu facilități precum ascensoare rapide, fațade elegante și sisteme moderne de încălzire și ventilație, Park House este locul ideal pentru cei 348 de beneficiari care au ales să locuiască aici.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex 100% finalizat și dat în exploatare

Park House este un exemplu strălucit al eficienței și profesionalismului Estate Invest Company în domeniul construcțiilor. Proiectul a fost demarat la începutul anului 2016 și a fost finalizat 3 ani mai târziu, beneficiind de un interes sporit și admirație din partea beneficiarului final al construcției.