English
Русский
Română
English
Русский

White House

str. A. Puskin 49
Blocuri
1
Apartamente
79
Parcări subterane
53
Parcări terestre
30
Constructie finalizata100%
Mai sunt disponibile 0 apartamente

White House

str. A. Puskin 49
Blocuri
1
Apartamente
79
Parcări subterane
53
Parcări terestre
30
Clădire modernă și atrăgătoare, construită din materiale ecologice și naturale, redefinește conceptul de stil arhitectural aplicat în Chișinău. Cu o înălțime de nouă etaje și două scări, casa oferă o ambianță confortabilă, durabilă și pe alocuri aristocratică. Tâmplăria exterioară de înaltă calitate, fabricată în Germania, completează perfecțiunea designului, transformând proiectul în unul unic în capitală.
White House
Arhitectură aristocratică

La Chișinău, mai complex decât la Washington

Complexul în care tot vrei să trăiești. Apartamentele, de la 1 la 3 camere, variază între 47,9 și 95,5 mp, finisate la alb, cu uși blindate și tavane de 280 cm. Cele două scări sunt dotate cu ascensoare moderne, ajungând și la nivelul parcării. În curte, există un teren de joacă cu leagăne și tobogane. Ansamblul rezidențial oferă locuri de parcare pe două nivele subterane. Structura monolită din beton armat și cărămida roșie asigură izolație termică și fonoizolare excelentă, menținând temperatura ideală în fiecare sezon.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Progresul construcției

Complex 100% finalizat și dat în exploatare

Estate White House este un exemplu strălucit al eficienței și profesionalismului Estate Invest Company în domeniul construcțiilor. Proiectul a fost demarat în luna aprilie a anului 2018 și a fost finalizat rapid, la sfârșitul ultimului trimestru al anului 2019. Această impunătoare clădire este dovada angajamentului față de calitate și rapiditate.