English
Русский
Română
English
Русский

Estate BellaVista

str. Durlești
Blocuri
6
Apartamente
289
Parcări subterane
275
Parcări terestre
30
Constructie in desfasurare11.04%
Mai sunt disponibile 175 apartamente

Estate BellaVista

str. Durlești
Blocuri
6
Apartamente
289
Parcări subterane
275
Parcări terestre
30
Estate BellaVista este un complex rezidențial nou și sofisticat dezvoltat de Estate Invest Company. Situat la intrarea în localitatea Dumbrava, proiectul promite să redefinească standardele arhitecturale ale construcțiilor de la periferiile capitale cu un regim de înălțime potrivit pentru zonele rezidențiale preponderent cu case la sol și 3 niveluri de parcare subterană.
Estate BellaVista
Fără 3 minute sectorul Buiucani

BellaVista, concept arhitectural curajos pentru periferia capitalei

Complexul rezidențial este format din 6 blocuri locative cu câte 6 etaje fiecare și parter predestinat spațiilor comerciale. Cu 3 nivele de parcări subterane, confortul și accesibilitatea este asigurată. Apartamentele sunt situate pe o singură scară și sunt disponibile în variante de 1, 2 sau 3 camere, iar la ultimul nivel penthouse-urile construite vor deschide vederi frumoase la împrejurimi și la pădurea Durlești.
Planimetriile disponibile

Studiază planimetriile disponibile și alegeți planimetria potrivită pentru tine

Descoperă planimetriile disponibile și alegeți apartamentul perfect pentru tine. Fiecare planimetrie este proiectată pentru a oferi confort, funcționalitate și spațiu optim, reflectând nevoile și preferințele tale. Alegeți planimetria care vă reprezintă cel mai bine și începeți să vă transformați visul în realitate.
Infrastructura

Descoperă împrejurimile casei tale

Progresul construcției

Complex în construcție

Estate BellaVista este un proiect în desfășurare și poate fi vizitat oricând de câtre potențialii locatari. Proiectul a fost demarat în luna martie a anului 2024 și urmează să fie dat în exploatare în al III-lea trimestru al anului 2026.